2024 - soustředění Vodňany 8.0 - reportáž

Soustředění proběhlo, hrálo se, pilo se, flámovalo se... tedy jako obvykle. NIcméně bez Pavla J. jako aktivně hrajícího byla nohejbalová část poněkud ospalá. Neproběhly žádné vážně míněné turnaje, žádná špendlíková soutěž, nebo měření sil áčko vs béčko, apod. Trochu více organizovaně se hrálo v sobotu odpoledne po příjezdu Martina Ď. Jinak účastníci, s výjimkou Adama a Davida (trochu i Maťa), byli ke hře poněkud vlažní. Neproběhlo ani nějaké skupinové focení.

Zato nenohejbalový program se plně rozvinul - Kuba, Aleš, Petr M. si byli (a úspěšně) zarybařit, Tomáš M. a Petr S. si zaplavali v ledové Blanici a mnozí další (ovšem přesný seznam nemám) navštívili (jako obvykle) vodňanský noční klub Safari...

Ocenit je nutno účast členů, kteří přijeli, přestože zdravotní omezení jim hru omezila nebo přímo znemožnila (Pavel J., Viktor, Martin S., Petr M.). Snad příští rok vezmeme hraní vážněji.

-pes-

 

Zúčastnění podle abecedy (snad jsem na nikoho nezapomněl): Adam, Aleš, David, Jirka B., Kuba, Martin S., Martin Ď., Maťo, Pavel B., Pavel J., Petr M., Petr S., Venca P., Viktor.

2024 - soustředění Vodňany 8.0 - aktuální info

Termín:        
14. - 16. června 2024 (s ohledem na nízký zájem o zahájení soustředění již ve čtvrtek, byl termín soustředění zúžen na čistě víkendovou akci, tj. od pátku do neděle), příjezd v pátek je možný již od dopoledních hodin, v neděli opuštění pokojů do 10. hodiny (s možností další hry na kurtu v případě zájmu)
 
Místo: 
Sportovní areál Blanice, Staromostecká 1187, 389 01 Vodňany, https://sportovniarealblanice.cz/
 
Ubytování:     
2 nebo 3 lůžkové pokoje
 
Stravování:     
plná penze (snídaně, obědy, večeře - vše formou bufetu/švédských stolů), začínat bychom měli páteční večeří a končit nedělní snídaní
 
Kurt:               
k dispozici bychom měli mít jeden kurt (od letoška již bohužel kurty nespadají pod penzion a tak se musela domluvit individuální cena za denní nájem (abychom neplatili od hodiny á 200,- Kč)          
 
Finance:         
ubytování 500,- Kč/os./noc, jídlo cca 500,- Kč/plná penze/den + podíl na pronájmu kurtu (1.000,- Kč/den), žádné zálohy nevybírám, každý si na místě uhradí svůj účet a útratu
 

2024-soustředění Vodňany 8.0 - úvodní info

Ohlášený termín na schůzi oddílu 3.11.2023 je prodloužený víkend čtvrtek 13. - neděle 16. června tradičně ve Vodňanech