Zimní pohár 2016 - 3.kolo - Radotín - bez nás...

27.02.2016 20:36

Jak již z proběhlých emailů asi bylo patrné, třetí turnaj Zimního poháru proběhl bez naší účasti. Je to samozřejmě obrovská škoda, ale ve dvou prostě hrát nelze (žejo Aleši?:-). Náš oddíl je těžce zkoušený zraněními a nemocemi a rodinnými povinnostmi...

Přesto se náš zástupce (Petr) dostavil do velmi pěkné radotínské haly, omluvil se Honzovi Budeusovi za neúčast a sledoval zápasy tradičních týmů účastnících se ZP. Vítězem se vcelku nečakaně stal tým "B" Kolovrat (tým "A" skončil čtvrtý), druzí skončili borci ze Žlutých lázní a na bednu se ještě dostal tým Watto "A".

Petr

PS: sledování turnaje jsme (manželka a já) proložili koloběžkovou časovkou po výborné cyklistické stezce z Radotína do Černošic a zpátky a jen doufám, že v radotínské hale si ještě někdy zahraju - výborně osvětlená, odhlučněná (dopadající míč neprodukuje ty silné ozvěny jako v jiných tělocvičnách) a s příjemně odpruženou palubovkou a to nemluvím o paralelně probíhajícím turnaji ve florbalu elektrických vozíčkářů, což byl také velmi zajímavý divácký zážitek!