5. turnaj Zimního poháru 2015

15.03.2015 13:21

    Velká škoda a momentálně převládající zklamání, které je patrné i z výrazů některých z nás na fotografii pořízené při vyhlašování včerejších výsledků, ale které současně určitě (po celkovém zhodnocení si celé naší účasti v Zimním Poháru) brzy odezní :o)

    A důvod výše uvedeného zklamání? Včerejších prohraným čtvrtfinále s velmi hratelným soupeřem z Kolovrat jsme se připravili o dosažení smělého cíle vytyčeného před dvěma turnaji, tj. obsadit samostatné druhé místo za zcela suverénními Žlutými lázněmi. Po souhře několika dalších včerejších výsledků se tak v končeném pořadí poháru musíme o druhé místo chtě nechtě podělit s týmem Watta, které se na nás skokově bodově dotáhlo včerejší finálovou účastí a dále i s týmem Pankráce, který jako my vypadl ve čtvrtfinále s – v té době ještě naštěstí docela střízlivým :o) - týmem Start. Započtením těchto výsledků jsme se tak všechny tři týmy (Spoje, Watto a Pankrác) v bodování Zimního poháru dopracovali k číslu 15.

    Celkové hodnocení však i přes dílčí neúspěch v posledním turnaji musí být rozhodně pozitivní – 11 vítězství, 5 remíz a 5 porážek s týmy všech výkonnostních úrovní v rámci PNS je prostě velmi slušná bilance. Takže všem kdo se na tomto výsledku podíleli velké díky a pokud se rozhodneme zúčastnit i příštího ročníku, tak doufám, že bude stejně úspěšní …… nebo ještě úspěšnější  :o)

 

    P.S. získaná finanční dotace je více než slušná a už mám téměř vymyšleno co s ní :o)) Ještěže jsme nevyhráli tu "osmičku" za nedělené 2. místo, už mi docházeli nápady :o)))

 

link na výsledkyposledního turnaje: www.nohejbalpraha.cz/wp-content/uploads/2015/03/v%C3%BDsl5..pdf

link na fotogalerii: www.nohejbalpraha.cz/5-turnaj-zp/

 

link na konečné výsledky celého poháru

 www.nohejbalpraha.cz/wp-content/uploads/2015/03/sest5.pdf