4. turnaj Zimního poháru 2015

13.03.2015 11:50

Čtvrtý turnaj zimního poháru a fantastické třetí místo! :o) Teprve v autě po cestě domů jsem si uvědomil, jak výborného výsledku jsme dosáhli. Měli jsme sice dobrý los, ale na to se nemůžeme vymlouvat :o)))

Petrovou šťastnou rukou jsme se ocitli ve skupině „A“, kde nám společnost dělali Radotínští a Pankrácké Áčko. Radotín nebyl soupeřem, který by nás nějakým způsobem prověřil a bylo to pro nás povinné vítězství. Ve druhém zápase jsme již narazili na výrazně těžší kalibr, ale vítězný první set a celková remíza nám po zohlednění skóre nakonec opět stačila na vítězství ve skupině, což se následně ukázalo jako velmi důležité.

 Ošidné osmifinále totiž znamenalo konečnou stanici mimo jiné pro oba týmy z Watta - jednoho z našich hlavních rivalů v boji o celkové druhé místo v poháru. Takže sice jsme museli „protrpět“ asi dvouhodinové čekání, ale za tu jistotu to stálo :o) Čtvrtfinále nám přihrálo tým Řeporyjí, se kterým jsem se již 2x utkali v rámci loňské sezóny v 6.třídě a proto se začínalo bez hendikepu, tj. od stavu 0:0. V tomto zápase jsme předvedli asi náš nejlepší výkon a po zásluze jsme po dvousetové výhře mohli vyhlížet soupeře pro semifinále.

Tím se stal další tým z naší třídy – Vinoř, která ve svém čtvrtfinále eliminovala Pankrác – dalšího konkurenta v boji o špičku celkového umístění Zimního poháru. Zápas byl jak na houpačce, první set jasně pro soupeře, druhý jasně pro nás a třetí opět bohužel poměrně hladce pro soupeře, takže brány finále nám zůstaly uzavřeny, ale čekal nás ještě zápas o bronz.

Do něj po bratrovražedném souboji Žlutých lázní (A vs. B) nakonec „spadlo“ Béčko. Hendikep 4:0 soupeř zvrátil pouze jednou a po vítězství 2:1 jsme se tak mohli radovat z umístění „na bedně“!!! :o)

Kromě bronzu z tohoto turnaje a věcných cen jsme si hlavně připsali velmi cenné 4 body do hodnocení Zimního poháru, které nás při výsledcích soupeřů opět vrátili na dělené druhé místo za zatím suverénní Žluté lázně. Úkol pro příští sobotu (poslední turnaj poháru) je tedy jasný – nepustit před sebe Wattaře a nejlépe ani Pankrác!

 Na závěr poděkování celé sestavě – Petrovi za perfektní náhry a v některých okamžicích perfektní pole a Marťasovi za dostatečně efektivní a nápadité útoky – bylo to fajné :o)

 

link na výsledky: www.nohejbalpraha.cz/wp-content/uploads/2015/03/v%C3%BDsl4.pdf

link na fotogalerii: www.nohejbalpraha.cz/4-turnaj-zimniho-poharu/