18. kolo - zápas s Kunraticemi (22.9.2014 - doma) + celkové hodnocení

24.09.2014 12:12

Je to táááám! :o)) Soutěžní ročník 2014 je minulostí a svou 6. třídu jsme absolutně ovládli! V posledním kole jsme zápas se soupeřem z Kunratic odehráli v exhibičním duchu a potvrdili tak svou dominanci ve skupině. Nakonec se z toho navíc urodilo naše nejvyšší vítězství – 8:0! Příjemná tečka za veleúspěšnou sezónou a bonus ke splněným cílům, které jsme si před dvěma týdny vytýčili :o)) Naše celková bilance – 18 vítězství z 18ti možných při skóre 102:15 je asi i historicky poměrně ojedinělá. A tak nejen dosažená „stovka“, ale současně i pouhých 15 porážek dává průměrné skóre 5,7 : 0,83 – což je myslím slušné :o)) (ještě pro úplnost statistik a pro Marťase – remíz bylo 45 :o)). Kdo by si to před rokem  a půl pomyslel ….

I z pohledu disciplíny a účasti na zápasech jsme se oproti loňsku značně zvedli – vždyť snad jen ve dvou zápasech jsme potřebovali „výpomoc“ náhradníků, ve zbylých 16 zápasech jsme si vystačili se sedmi kmenovými hráči – super. A o týmové atmosféře a vztazích ani nemluvím, to už je u nás samozřejmost :o))

Hodnocení celého ročníku proto nemůže být jiné než ve skrze kladné, je to prostě až nějak moc pozitiv najednou :o)) A za to vše patří všem členům týmu bez výjimky velké, velké „DÍKY“.

 

S ohledem na vše výše uvedené proto byla zcela na místě pondělní večerní zasloužená odměna v podobě posezení u ohně, grilování burgrů a popíjení šáňa, což doufám splnilo účel a očekávání (v sekci „foto a video“ pár dokumentárních snímku, kvalitka nic moc, ale bez Petra by bylo jen to "nic" :o)).

 

Další výzva je tedy teď jasná – listopadový turnaj mistrů! Akce je koncipována jako turnaj trojic, což je jeho poměrně velká nevýhoda, protože o výsledek ve skupině a tedy o účast na tomto klání se zasloužilo nás všech sedm bez výjimky. Na obranu organizátorů je ale asi jasné, že z logistických a organizačních důvodů není možné systém řešit vícezápasově. A cíl? Je jasné, že kvalitativní rozdíly budou asi značné, když z každého vítězného týmu budou hrát top 3 hráči, ale úkol je zřejmý – předvést hru, se kterou budeme spokojeni a každý skalp v podobě setu či dokonce zápasu bude bonusem, nadstavbou a velkým úspěchem. Bude to velká neznámá a současně velká zkušenost, tak uvidíme, jestli máme na to hrát vyrovnané zápasy i s elitou z vyšších výkonnostních skupin ... aspoň tedy ze 4. a 5.tř. :o))

 

Na turnaj mistrů plynule navážeme zimní přípravou na ročník 2015, abychom dosažené výsledky v co největší míře potvrdili i v 5. třídě a tato úroveň pro nás nebyla - při troše štěstí třeba už po konci příští sezóně - konečnou stanicí :o) Nesmíme se klást malé cíle, letošní sezóna a výsledky postupujících z minulého roku (Zevling a Stodůlky) nám neznačují, že by to mohlo jít, uvidíme ....